Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 десен волан за донор?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 156 десен волан за донор?

Здр колеги имам една блъсната 156 2.4jtd и възнамерявам да си купувам същата обаче с десен волан предполагам че ще мога да ползвам блъснатата за донор.Та въпроса ми дали ще може да се ползват частите и каде може да направя тази операция?

много бачкане е,но е възможно.правил съм на субару.Цялата инвестиция за работа не си заслужава,скъпо излиза за работа.В сервиза зимахме около 2000лв.Може и някои за по малко да се навие.Успех,ако намериш с ляв по добре,лично мое мнение.
    Alfa Romeo 147 1.6 105bhp. 01'

Comment

А да не кажем че можеш и сам дас и го направиш,ако разбираш поне малко де.
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Ако имаш читава с десен волан, и рейка с табло и жици от нормална, прехвърлянето на волана не е особенно сложно.......но си трябват нерви и място....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ами мисля че няма да мога да се справя сам поради липса на нужните условия мислех си нещо за около 1000 лв ако намеря ще ме устройва.Случайно някои да знае каде в БГ са добри в обръщането на волани

Comment

Първоначално публикувано от Risia Покажи съобщение
            Ами мисля че няма да мога да се справя сам поради липса на нужните условия мислех си нещо за около 1000 лв ако намеря ще ме устройва.Случайно някои да знае каде в БГ са добри в обръщането на волани
            Колега тук в Плевен има един приятел,обръща волани,чува ги нещата,ако искаш ще го питам за какви пари ще става дума.Ако не си намериш там на местно ниво.
            sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

ако не ти представлява трудност попитай ще съм благодарен аз събирам информация къде за какви пари и разбирасе качество на работа

Comment

колеги кажете ми каде да го прехвърля този волан някои незнае ли

Comment

Едни познати в Добрич прехвърляха волани, пратил съм ти ЛС.
                  Last edited by mirchozo; d.m.y г., 14:36.
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                  X